Doggerland Designs handelsbetingelser

Sikker betaling

Doggerland Designs webshop doggerlanddesign.dk modtager betaling med Dankort, VISA-Dankort, MobilePay og internationale betalingskort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når ordren ekspederes. Shoppen doggerlanddesign.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Vi tager ingen kortgebyrer.


Gavekort - købt før 1. januar 2023
Gavekort købt i Doggerland Designs webshop doggerlanddesign.dk er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Gavekortet sendes pr. e-mail med en kode som kan anvendes i shoppen, ved indtastning af koden på ordrens betalingssiden. Gavekortets beløb trækkes automatisk fra beløbet i kurven. 

Gavekort købt i butik Garnhytten Frederikssund er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen, og kan anvendes i shoppen ved henvendelse på mail: info@doggerlanddesign.dk.

Reklamationsret (gældende for varer som garn, strikkepinde og andet tilbehør)
Doggerland Design yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens modtagelse og normale anvendelse. 

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse, opbevaring eller ringe vedligeholdelse. Ikke overholdt strikkefasthed er f.eks. en forkert anvendelse af garn og opskrift, og reklamationsretten dækker således ikke. 
Reklamation over fejl og mangler, skal meddeles Doggerland Design indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale eventuel kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Doggerland Design returneringsomkostninger i rimeligt omfang og i henhold til købeloven.

 

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
doggerlanddesign.dk /Doggerland Design, Kirkegade 24A, Ferslev, 4050 Skibby

mail: info@doggerlanddesign.dk
Mobil: +45 5217 5702

Varereturnering skal foregå til ovenstående adresse. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan eventuelt også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os, ligeledes på ovenstående adresse (kun ved forudgående aftale).

Det er ikke et krav, men ekspeditionen af din varereturnering fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registrering- og kontonummer for bankkonto hvortil eventuel refusion kan foregå, samt kopi af eventuel forudgående korrespondance med videre.

 

Fejl og mangler i opskrifterne
Doggerland Design står ikke til ansvar for fejl i leverandørers opskrifter, og tager ligeledes forbehold for mulige fejl og mangler i Doggerland Designs egne opskrifter.

 

Fortrydelsesret ved køb af digitale varer/opskrifter

Ved køb af digitale varer og opskrifter accepterer du samtidig at fortrydelsesretten på det digitale produkt bortfalder.

 

Refusion
I tilfælde af eventuel aftalt nedslag i pris på modtagede varer, eller på returnerede varer, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen, i henhold til gældende lovgivning. Refusion sker normalt ved bankoverførsel, og Doggerland Design har derfor brug for oplysninger om registrerings- og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan derfor oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Marianne via info@doggerlanddesign.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Doggerland Design og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på doggerlanddesign.dk er Doggerland Design. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@doggerlanddesign.dk.

Marianne Damgaard Porsborg /shoppen doggerlanddesign.dk v/Doggerland Design

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

doggerlanddesign.dk /Doggerland Design

Kirkegade 24A, Ferslev

4050 Skibby

mail: info@doggerlanddesign.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 28. december 2023

 

 
Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB Maestro MobilePay